Schilderwerk Amsterdam

Lindholm Natuurlijk Interieur is een schilders- en interieurbedrijf gevestigd in Amsterdam oost. Enkele jaren geleden begonnen we, met als belangrijkste uitgangspunt het bewust omgaan met zowel onze klanten en projecten als met het milieu. Dit houdt aan de ene kant in dat we elk project als een unieke uitdaging zien dat een eigen aanpak verdient. Heldere communicatie is hierbij onmisbaar.

Aan de andere kant betekend het dat we zo veel mogelijk willen bijdragen aan een beter milieu en een schonere leefomgeving. Om dit te bereiken streven we ernaar zo veel mogelijk te werken met ecologische verf. Daarom werken wij met trost samen met Ecotec Natural Paints, de grootste leverancier van natuurverf in Nederland. Hun leemverf en natuurverf heeft een vochtregulerende werking, droogt snel en bevat geen VOS (schadelijke oplosmiddelen en andere chemische stoffen).

Eigenschappen dus die beter zijn voor de gezondheid en het milieu, en die perfect passen binnen de bewuste manier waarop we tegenwoordig leven.

Deze bewuste aanpak blijkt effectief, want door de jaren heen hebben we een grote klantenkring opgebouwd in Amsterdam en beschikken we over een groot netwerk. Daarom kan je bij ons terecht voor kleuradvies en schilderwerk in en om Amsterdam maar ook voor advies over de rest van je interieur.

Interieurontwerp

Vanuit het schildersbedrijf zijn wij ons steeds meer gaan bezighouden met het compleet ontwerpen van interieur. Dit tot onze grote trost en blijdschap, want interieur is altijd een passie geweest. Om steeds weer een uniek en persoonlijk interieur te kunnen ontwerpen werken wij samen met Studio Stam, een interieur en design studio gevestigd in Amsterdam. Samen streven we ernaar om voor ieder project en binnen elk budget een ontwerp te realiseren met zo veel mogelijk natuurlijke materialen.

Ben je benieuwd naar onze projecten, kijk dan hier even voor een impressie.

Meer weten? Of vragen? Vul hier het contactformulier in en we nemen snel contact met je op. We helpen je graag.