Onze interieurprojecten

Beeld zegt meer dan 1000 woorden. Neem een kijkje op mijn Instagrampagina voor foto’s van mijn werk en interieurprojecten. Ontdek wat de mogelijkheden in kleuren en uitstraling van natuurverf kunnen betekenen voor jouw huis en interieur.

Over mij

Door mijn vakopleiding en afgeronde schilderopleiding weet ik hoe belangrijk het is om met mensen te werken die kennis van zaken hebben. Door onze jarenlange ervaring in Amsterdam en omgeving hebben we een groot netwerk van vakmensen opgebouwd en werken we veel samen met ZZP’ers.

Naast binnen en buiten schilderwerk realiseren we voornamelijk interieur projecten. En al het schilderwerk dat we daarin doen gebeurt met groene verf, beter genoemd; natuurverf. Door te werken met schone verf hebben we als groot voordeel dat bijvoorbeeld een openbare ruimte of een kinderkamer meteen in gebruik kan worden genomen. Regelmatig krijgen wij de vraag van vrouwen in verwachting of de verfproducten van Ecotec Natural Paints geschikt zijn om mee te schilderen tijdens hun zwangerschap. Dit is geen enkel probleem want de verf van Ecotec Natural Paints is gewoon een natuurproduct.

Naast onze groene verf proberen wij ook in een ontwerp van van het interieur zo veel mogelijk natuurlijke materialen toe te passen. In onze projecten gaan we niet alleen uit van de ruimte maar vooral hoe onze klant in deze ruimte leeft.

In Amsterdam wordt veel nieuw- en hoogbouw gerealiseerd waarbij wij vaak de vraag krijgen of dit soort woningen ook gespoten kunnen worden. De verf van Ecotec Natural Paints wasemt geen schadelijke stoffen uit en is dampopen en is daarom uitermate geschikt om te verspuiten. Door wanden en plafonds te spuiten verkrijg je een superstrak oppervlak met een toch zeer matte uitstraling.

Ook voor vragen over wandafwerking, interieur of verfadvies kan u gewoon terecht bij Lindholm Natuurlijk Interieur.

Meer weten? Neem dan contact met ons op of laat hier je gegevens achter. We helpen je graag.