Diensten

Lindholm is gespecialiseerd in duurzaam schilderwerk. Het woord duurzaam is hierin tweeledig. Dat betekent enerzijds dat we zo veel mogelijk werken met natuurverf en anderzijds dat we werken op basis van goed advies en een transparant kostenplaatje. Door ons grote netwerk en gedegen kennis van interieur styling kunnen we je ook adviseren over kleur, stijl, interieurbouw en het stuken van je wanden.

Duurzaam schilderwerk

Wij leveren duurzaam schilderwerk. Dit doen wij door te werken met de natuurlijke verfproducten van Ecotec Natural Paints. Door de hoge kwaliteit van hun natuurverf en leemverf blijft het schilderwerk langer mooi. Daarnaast draag het bij aan een schoner milieu en een gezondere leefomgeving. De verf van Ecotec Natural Paints is bij ons te bestellen.

Interieurontwerp

Naast duurzaam schilderwerk richten wij ons ook op interieurontwerp. Interieur is altijd een grote passie geweest. Jarenlange ervaring en een groot netwerk in Amsterdam maakte het de logische volgende stap. In samenwerking met Studio Stam ontwerpen we voor jou een natuurlijk interieur op maat. Hiervoor gaan we met je in overleg zodat we met alle wensen en mogelijkheden rekening kunnen houden. Ook bij onze interieur projecten streven we ernaar om zo veel mogelijk te werken met natuurlijke materialen van hoge kwaliteit.

Transparant advies

Transparante communicatie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij gaan ervan uit dat dit leidt tot tevredenheid van beide kanten. Zo worden er tijdens een eerste adviesgesprek alle mogelijkheden en uitdagingen van een project belicht en bereiken we duidelijkheid voor beide partijen. In samenspraak komen we vaak tot vernieuwende idee├źn en altijd tot het beste resultaat.

Ook voor een persoonlijk kleuradvies ben je bij ons aan het goede adres. Ontdek wat kleur met jouw interieur kan doen. Elke ruimte is anders, maar gelukkig biedt Ecotec Natural Paints een keuze uit meer dan 170 unieke kleuren.

Meer weten? Of vragen? Neem dan contact met ons op of laat hier je gegevens achter. We helpen je graag.

Schilderwerk Amsterdam Lindholm natuurlijk interieur natuurverf